dijous, 21 d’abril del 2011

Florentino, un fanàtic amb molta pela

El curiós del cas és que, quan va iniciar la seva primera etapa a la presidència del Real Madrid, hi va haver molts periodistes catalans i molts afeccionats del Barça que deien que Florentino Pérez era "tot un senyor".  Ho deien malgrat que aquest personatge és el que va fer la maniobra gens elegant del fixatge de Figo.
Ara ja són molts menys els que pensen que Pérez és tot un senyor. Les campanyes que el seu club ha inspirat per tal de denigrar l'imatge del Barça --el darrer cas, el fer correr que els jugadors del Barça es droguen-- han fet obrir els ulls als barcelonistes. Pérez no és "un senyor" és un fanàtic egòlatra que busca l'admiració popular a quasevol preu. I, a més, no té cap inconvenient en dir bajanades com la que ha dit desprès de que el seu equip hagi guanyat la  Copa del Rei: "El Madrid lidera el futbol mundial".  
Han guanyat la Copa però cada cop s'assemblen més al Barça de Joan Gaspart i d'altres èpoques. Ara són ells els que celebren com un gran triomf davant del Barça, un empat en el seu camp que els deixa a 8 punts dels barcelonistes i veuen ara com el máximm guanyar la final de la Copa d'Espanya que, de cop, s'ha convertir en més important que la lliga.
Florentino, ha deixat ben clar que és un fanàtic, amb molta pela, però un fanàtic més. I prou.