dissabte, 27 de setembre del 2008

El futur de la ministra i d'altres personatges


Positiu: Em diuen que a Magdalena Álvarez, li queda poc temps com  titular del ministeri de Foment. Ni les pressions del PSOE d'Andalusia a favor seu poden evitar la seva destitució. La manera com ha portat l'accident d'Spanair --en el que, tot s'ha de dir, els periodistes també hem fet un paper força galdós-- ha estat la gota que ha fet vessar el got. Finalment, Zapatero ha entès que la ministra li feia més nosa que servei.

Negatiu: Les mateixes fonts em diuen que el president del Govern ha pensat en Pepe Blanco, l'actual vicesecretari general del PSOE, com substitut d' Álvarez.  Pregunta: ¿ZP no té ningú millor per aquesta feixuga tasca? En tot cas, si Pepiño es converteix en ministre, serà Leire Pajín, actual secretaria d'Organització, l'encarregada de portar les brides del PSOE.  Aquí, caldria tornar a fer-se la mateixa pregunta que en el cas del presumpte nomenament de Blanco.

Més coses negatives: El País informa avui que el Govern ha decidit que en la pròxima declaració de la Renda no  es tingui en compte la inflació, el que vol dir que a tothom a qui el sou li hagi pujat d'acord amb l'augment de la inflació, li pujarà la quota a pagar.  Una mesura que contradiu les promeses electorals del PSOE i que, per a més inri, s'havia anat aplicant els anys anteriors.

 Més qüestions:  Antoni Bolaño ja té substitut a la Generalitat. Serà una dona.   

 

  

1 comentari:

Piazzolla ha dit...

El que no em queda clar es si amb el Pepiño guanyarem o perderem en número de filtracions